video-uri

Cele mai vizionate 10 video-uri de pe Youtube

În special, în această perioadă, oamenii s-au orientat spre video-uri, dar fascinația pentru ele a existat dintotdeauna.

Vă propunem să vedem un top 10 al celor mai vizionate video-uri din toate timpurile pe Youtube:

10. LooLoo Kids – Johny Johny Yes Papa – cu 3,13 miliarde de vizualizări

 

Este un cântec simplu, scurt, animat, pentru copii despre un bebeluș care vrea să mănânce zahăr și tatăl său care. Va mânca până la urmă? Trebuie să îl urmăriți până la capăt ca să aflați 🙂 Din fericire, e scurt.

9. Maroon 5 – Sugar – cu 3.17 miliarde de vizualizări

Videoclipul are la bază filmul romantic ”Wedding Crashers” din 2005. A fost lansat pe canalul de Youtube al Vevo în 2015 și este unul dintre cele mai mari hit-uri din toate timpurile.

8. Justin Bieber – Sorry – cu 3.28 miliarde de vizualizări

Sorry este videoclipul cel mai popular al cântărețului Justin Bieber. A ajuns foarte repede la 2 miliarde de vizualizări, iar acum la peste 3 miliarde.

7. PSY – Gangnam Style – cu 3.59 miliarde vizualizări

Acest video este o ”legendă” în istoria Youtube-ului. A fost primul videoclip care a atins 2 miliarde de vizualizări, în mai puțin de 6 luni de la lansare, din iulie până în decembrie 2012. Destul de spectaculos pentru acea vreme. Până în 2015 nu a avut rival.

6. Mark Ronson – Uptown Funk ft. Bruno Mars – cu 3,83 miliarde de vizualizări

Deși a fost lansat în noiembrie 2014, videoclipul continuă să atragă vizualizări și este unul dintre cele mai urmărite video-uri din toate timpurile.

5. Masha and the Bear – Recipe for Disaster – cu 4.26 miliarde vizualizări

Acesta este doar unul dintre episoadele animației rusești Masha și Ursul. Este singurul din acest top care nu e din categoria muzică și unul din cele 3 video-uri care nu e în engleză. Este un serial extrem de popular și în afara Rusiei, difuzat și pe Netflix și NBCUniversal.

Este cel mai popular video care nu e muzică din toate timpurile pe Youtube și, probabil, de pe orice alt canal.

4. Wiz Khalifa – See You Again ft. Charlie Puth – cu 4.52 miliarde vizualizări

Melodia face parte din coloana sonoră a fimului Furious 7. A fost lansată în august 2015 și este un omagiu adus lui Paul Walker, fostul actor din ”Saga Fast”, ce a murit în 2013.

Este al doilea videoclip ce a depășit 2 miliarde de vizualizări și unul din cele 5 ce a depășit 4 miliarde.

Și acum …

TOP 3:

3. Ed Sheeran – Shape of You – cu 4.74 miliarde de vizualizări

Lansat în ianuarie 2017, a ajuns repede în primele 3 cele mai populare piese de pe Youtube. Este al treilea cel mai rapid video ce a ajuns la un miliard de vizualizări și al doilea în ce privește pragurile de 2 miliarde și 3 miliarde.

2. Pinkfong – Baby Shark Dance – cu 5.17 miliarde de vizualizări

Pe locul 2 o surpriză: un cântec deveni faimos datorită simplității sale: Baby Shark, despre o familie de rechini, cu un dans specific. Realizat de producătorul corean Pinkfong este preferatul părinților care, pentru a-și calma copiii, pun pe ”repeat” melodia la infinit 🙂 Așa că, nu ar fi de mirare ca numărul de vizualizări să continue să crească.

Și numărul 1 ….

1. Luis Fonsi – Despacitp ft. Daddy Yankee – cu 6.73 miliarde vizualizări (aproape câți locuitori suntem în acest moment pe planetă)

Pentru un site dominat mai degrabă de companii americane și de conținut în limba engleză, este poate o surpriză să găsim cel mai popular video din toate timpurile o melodie cântată aproape în întregime în spaniolă. Și după cum arată cifrele, va mai dura o vreme până să fie întrecut de alte videoclipuri.

Lansat în ianuarie 2017, Despacito a ajuns la un miliard de vizualizări în doar 97 de zile – al doilea cel mai rapid până acum. Apoi a trecut repede de 2 miliarde, a fost primul care a trecut de 4, 5 și acum 6 miliarde de vizualizări.

 

Care este preferatul vostru dintre cele 10?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *