Noutate importantă de la Facebook – Ce vei putea face în viitorul apropiat

Comerțul online n-o să mai fie niciodată la fel! De ce? Pentru că Facebook și Instagram vin să schimbe regulile jocului.

În curând vei putea vinde direct prin intermediul celor două platforme.

Facebook reușește astfel să intre în concurență directă cu Amazon sau Etsy.

Oficialii rețelei de socializare spun că au început accelerarea procesului de integrare a acestei noi funcții pentru a putea ajuta business-urile mici afectate de COVID-19.

”Știam că acesta este viitorul spre care vrem să ne îndreptăm și anume să sprijinim direct comerțul online. Acum însă s-a petrecut totul mult mai rapid”, a declarat Dan Levy directorul Facebook pe parte de reclame și platformă de business.

CE ADUCE ÎN PLUS FUNCȚIA PREGĂTITĂ DE FACEBOOK

Facebook Shops le va permite antreprenorilor să creeze magazine digitale chiar pe platformă unde vor putea avea listate produse. Poți alege să trimiți potențialul client spre un alt link sau să-i oferi ocazia de a cumpăra direct de pe rețeaua de socializare.

Momentan funcția a fost gândită pentru Facebook și Instagram, dar nu este exclus să fie inclusă chiar și pe WhatsApp și Messenger.

Facebook permite celor care folosesc opțiunea de livestreaming să eticheteze produse în video-urile lor. Astfel influencerii pot să atragă mai ușor sponsori pentru sesiunile lor live.

O treime dintre business-urile mici din Statele Unite s-au oprit din cauza Coronavirus, iar cei de la Facebook vor să pună umărul la prevenirea unor asemenea situații.

Pentru Facebook perioada în care s-a stat acasă a fost una fructoasă din punct de vedere financiar pentru că utilizatorii au petrecut mai mult timp pe platformă și a existat un număr mai mare de reclame.

Pe final dorim să aflăm care este părerea dumneavoastră în legătură cu acest subiect. Sunteți de acord ca magazinele online să se mute pe Facebook? Cum v-ar părea un business care să fie doar pe Facebook? Așteptăm răspunsurile dumneavoastră în secțiunea de comentarii de mai jos, dar și pe Facebook – @DGTMarketing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *